Pendaftaran JK1M9 Sudah Tutup.

Pendaftaran untuk Cabaran Jom Kurus (9 Sept – 21 Oktober) telah tutup secara ramsi semalam, 15 September 2017. Sekiranya anda terlepas tapi ingin sertai Cabaran Jom Kurus yang akan datang, JK1M10 di Malaysia, Singapore dan Brunei akan kembali pada bulan Januari 2018.

24 thoughts on “Pendaftaran JK1M9 Sudah Tutup.

  1. Saudah Binti Ali Omar says:

    Saya mahu kurus,dengan berat badan saya sekarang mencecah 83kg,saya bertmbah risau dan ingin mendapatkan berat ideal saya semula 55kg..saya harap dapat terlaksana..

  2. Tasneem says:

    Sekarang saya berumur 15 …bolehke kalau saya pun nak join Jom Kurus?Saya pun nak jadi kurus dan cantik boleh sesiapa tolong saya .saya ni sangat gemuk sampai seluruh keluarga dan rakan2 saya ejek saya..

  3. NorNadirah Binti Razalali says:

    Hi.. Assalamualaikum… Saya Nadirah , dari shah alam.. Berat saya 70kg.. Boleh ke saya join.. Sebab dah tak tahan sdiran dari en.tunang sendiri… Orag lain sya tak kisah.. Tpi bila en.tunang buka mulot alahai hati ni sedih sangat… Mcm2 ubat sya try, tapi xjalan… Huhu… Kalau boleh nak berat dalam 55kg or 50kg… Nak cantik jugak bila naik pelamin nanti… #sayanakkurus #bantusayapls #jomkurus1malaysia

  4. azzyati says:

    salam berminta. sy skrg di area desaru/pengerang , ada tak group dr kwsn ini. sy cuba cari takde pula. mohon advise. sbb sy berminat

  5. Roslida jusoh says:

    Nk tahu lebih lanjut tentang program jom kurus.. Kos.. Lokasi klang @ banting selangor dan jadual program sbb tuntutan kerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *