Skip to main content

Super awesome news kepada peserta Jom Kurus musim 12 ini. Our schedule untuk Ohlimpik – Sukan Jom Kurus is OUT.

Some Ohlimpik 2019 Highlights.

Tilawah, Hafazan & Azan. Absolutely love this as I am sure ramai peserta berbakat.

Boxing. 1 vs 1 in an actual boxing ring with protective head gear dan juri professional. I am sure everyone has dreamed of stepping into a ring to face off against an opponent. Wow. but ladies only. sorry guys – you alls terlalu ganas 🙂

JK Idol – We will wrap JK1M12 dan Ohlimpik dengan our very own JK Idol singing competitions. We will have a sound stage and celebrity judges. Siapa tu?

Liga & Ohlimpik Kids

Liga sukan berpasukan untuk Dodgeball, Badminton dan Ping Pong yang akan bermula pada awal Mac sehingga pertengahan April. Ini khas buat mereka yang ingin bertanding dalam sukan kegemaran masing-masing setiap minggu. Oh yes, ini juga sebahagian pingat untuk medal tally Ohlimpik.

Ohlimpik Kids! Setiap musim ramai peserta sering membawa anak yang setia menanti ibu atau ayah sepanjang hari. Jadi musim ini kami memperkenalkan Ohlimpik Kids di mana pada hari pertandingan, anak kepada JK1M12 bawah 12 tahun boleh menyertai pertandingan sampingan khas buat mereka. 

Oh ya, hasil permintaan ramai, untuk Dodgeball musim ini. Kami akan anjurkan pertandingan Dodgeball Men’s Only dan Dodgeball Ladies Only.

Sebagai peminat sukan, I am seriously jealous! I personally would join JK1M just for this.

Hanya Buat Peserta Jom Kurus Musim 12

Pertandingan Sukan Ohlimpik hanya terbuka kepada peserta berdaftar musim terkini.

Untuk sebarang pertanyaan, sila layari cabaranjomkurus.com/ohlimpik atau hubungi Iffa 018 664 3086 atau Kapten Black di 013 331 0702.

Leave a Reply