JK14 Nibong Tebal (Ladies Only) : Coach Ila

RM300.00

  • Hai ladies. Dengar2 ada yang dah start mula rimas dengan keadaan badan yang makin comel. Nak back on track tapi tak tahu macam mana nak start? Asyik down jer memanjang. Nak body goal tahun 2020 ni? Haaa meh whatsapp ILA 0182208768.

“Sweat now, Shine later”

SEE U LADIES DALAM MISI KITA JANUARI NI =)

  • Special JK14 Add-Ons

    Dapatkan JK add-ons tawaran istimewa JK14 ini untuk melengkapkan cabaran 6 minggu anda. Penghantaran percuma terus kepada team leader anda.

    • 69.9 RM
    • 49.9 RM
    • 29.9 RM
    • RM
    • 10 RM

    Personalise your book with a personal message and signature from Kevin Zahri. This makes for great motivation or as a personalised gift for your school, friend or colleague. First 50 characters are inclusive. Additional characters are RM0.15.

    • 0.15 RM
    • RM
Category: Tags: ,

PELBAGAI AKTVITI MENARIK menanti anda

Cabaran Jom Kurus penuh dengan pelbagai aktviti kecergasan yang sesuai terutamanya untuk mereka yang baru bermula dengan langkah pertama.