Apakah team leader?

Team leader adalah ketua kawasan untuk memimpin, merancang dan menjayakan cabaran Jom Kurus 6 minggu di kawasan masing-masing.

Pendapatkan sehingga RM10,000

Bukan setakat anda berpeluang untuk sertai cabaran kurangkan berat badan terbesar Malaysia, network dan perolehi pengalaman, anda juga berpeluang untuk memperolehi pendapatkan sehingga RM10,000 untuk program 6 Minggu.

Amazing Networking

Sebagai team leader cabaran Jom Kurus anda berpeluang network dan berhubung dengan lebih 200 team leader dari pelbagai bidang kesihatan dan kecergasan.

Nationwide Exposure

Dengan menjadi team leader Cabaran Jom Kurus, nama anda secara langsung akan diketahui umum seluruh negara.

Doctors, Zins, Trainers, Nutritionists etc

Jom Kurus adalah satu-satunya program di mana pelbagai team leader bersatu dari pelbagai latar belakang untuk sama-sama bersatu untuk membanteras obesiti di Malaysia berdasarkan kepakaran masing-masing.

Bersama Kevin Zahri

Sebagai team leader anda akan dapat berkenalan, belajar dan peluang bekerjasama Cikgu Fitness Malaysia, Kevin Zahri, yang bukan sahaja pengasas program Jom Kurus tapi juga telah bantu ramai team leader membina dan membangunkan karier dan platform fitness masing-masing.

TV & Media Appearances.

Ramai team leader cabaran Jom Kurus telah berpeluang untuk masuk pelbagai rancangan TV, suratkhabar dan lain-lain.

Team Leader Success Stories.

Begitu ramai yang masih mulakan langkah pertama sebagai team leader Cabaran Jom Kurus, kini dikenali ramai, pengacara rancangan TV, penulis buku, ada ruangan suratkhabar dan pelbagai pencapaian yang membanggakan.

Team LEADER PACKAGE

Berikut adalah pakej dan pembayaran komisyen kepada team leader cabaran Jom Kurus.

New & Returning TL
60%*
Komisyen sharing kepada team leader dari pembayaran yuran peserta.
Pendapatan Sehingga RM10,000
Team Leader T-Shirt
Buku Kurus by Kevin Zahri
Handbook TL
Team Leader Certificate
Web Profil Listing
Online Coaching Profil Listing
Apply Now

*Bergantung kepada kes, pembayaran komisyen kepada team leader boleh naik sehingga 75%. Sila hubungi kami untuk lebih info. Yuran pendaftaran team leader sebanyak RM250 dikenakan selepas anda disahkan sebagai team leader Jom Kurus.

FAQ

Apakah Team Leader?

Team Leader adalah pengurus atau pemimpin program Jom Kurus bagi satu kawasan untuk program Jom Kurus 6 minggu.

Adakah ia Full Time Job?

Tidak. Majoriti team leader Jom Kurus mempunyai pekerjaan tetap yang tersendiri.

Kualifikasi Team Leader?

Team Leader program Jom Kurus terdiri dari pelbagai latar belakang termasuk: jurulatih, dietician, doktor, penggiat fitness dll.

Bagaimana peroleh RM10,000?

Anda akan dibayar ikut kepada profit-sharing dari jumlah penyertaan kawasan anda. Satu kawasan terhad kepada 50 peserta. 

Team Leader = Jurulatih?

Tidak semestinya. Ramai team leader merupakan jurulatih tapi sebagai team leader peranan utama adalah untuk mengatur program Jom Kurus.

Syarat Lain?

Team Leader terpilih tidak boleh menjalankan program seumpana Cabaran Jom Kurus dalam tempoh promosi program dan semasa program Jom Kurus dijalankan.

APAKAH PANDUAN YANG DIBERI?

Setiap team leader diberi peluang untuk diberi bantuan dan sokongan untuk menjayakan program Jom Kurus melalui visual, poster, WhatsApp support groups dan optional Jom Kurus Akademi trainings.

APAKAH KOS YANG TL PERLU KELUARKAN?

Hasil komsiyen yang diberi, TL harus menjayakan program, aktiviti 6 minggu sebaik mungkin berdasarkan panduan dan pantang-larang program bersama.

SOALAN LAIN?

Sekiranya anda mempunyai soalan lain, sila hubungi kami melalui email atau whatsapp 019 282 7820.

interested?

Jom. Apply today.

Team Leader application